Mijn favorieten

Actie Proefverkopen

Proefverkopen: probeer onze dienstverlening 3 maanden GRATIS!
 
Als jij je huis wilt verkopen ben je vaak al een behoorlijk bedrag kwijt voor de makelaar actief begonnen is aan de verkoop van jouw woning. Daarnaast kun je ook nog te maken hebben met intrekkingskosten, als je ontevreden blijkt te zijn. Dat kan anders vond Marieke Kok Makelaardij.

Ik vind dat je bij het verkopen van jouw huis geen risico's hoort te lopen. Het is begrijpelijk dat jij eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bedacht ik het volgende: Proefverkopen. Met Proefverkopen probeer jij de volledige dienstverlening van Marieke Kok Makelaardij in Zutphen e.o de eerste 3 maanden GRATIS uit. En bevalt deze dienstverlening jou niet? Dan kun je elk moment stoppen, zonder kosten. Hoe mooi is dat?


Wat kun je verwachten met proefverkopen? 

Vanaf het moment dat jij je huis met Marieke Kok gaat proefverkopen, ga ik actief aan de slag om jouw woning te verkopen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Daarnaast wordt jouw woning in de markt gezet met het complete verkooppakket. Om een goede indruk te krijgen van proefverkopen kun je onderstaande video bekijken. 
 

 

Ben jij klaar om de proef op de som te nemen?

Durf jij de proef op de som te nemen? Of ben je nog niet helemaal overtuigd? Vul dan het onderstaande formulier in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Je kunt Marieke Kok Makelaardij direct bereiken op 0573 400410. Ik leg je graag persoonlijk uit hoe proefverkopen in zijn werk gaat. 
 
 
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring