Mijn favorieten

Makelaar Zutphen, Lochem e.o

 


Marieke Kok Makelaardij Zutphen, Lochem, Berkelland e.o. doet het anders;

Mensen voor huizen

Marieke Kok werkt al sinds 1996 als geregistreerde NVM-makelaar in de regio Zutphen-Lochem-Berkelland e.o. Zij weet dus als geen ander hoe de woningmarkt in deze omgeving eruit ziet en wat er nodig is om een woning succesvol te (ver)kopen. Marieke Kok Makelaardij Zutphen gaat hierbij uit van jouw situatie en wensen. Ieder persoon heeft zijn eigen reden om een huis te verkopen. Marieke houdt rekening met deze situatie en doet net dat stapje extra om te zorgen dat jij een nieuwe stap kunt maken.

Door middel van een uitgebreid verkooppakket met o.a. een prachtige brochure, Facebookadvertenties, de optimale Funda-presentatie (met onder andere een video en 360 graden foto's) en mooie fotografie worden de sterke kanten van jouw woning aan de juiste doelgroep getoond. Stap voor stap werken we toe naar het eindresultaat. Tijdens het verkoopproces hebben we natuurlijk goed contact met elkaar. 

Naast verkoop, ben je ook voor het aankopen of taxeren van een woning bij Marieke Kok aan het juiste adres. Mijn missie: mensen voor huizen. Ik wil allereerst jou en de situatie leren kennen voordat ik stappen ga ondernemen. Alles gaat in overleg. Jij komt op de eerste plaats, het huis daarna. Waarom Marieke Kok Makelaars Zutphen? 


makelaar Hoogeveen  Jarenlange ervaring in de woningmarkt in de regio Zutphen;
makelaar Hoogeveen  Uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
makelaar Hoogeveen  Een makelaar die woont waar ze werkt;
makelaar Hoogeveen  Verkoopstrategie op basis van jouw situatie;
makelaar Hoogeveen  Je kunt ons 3 maanden gratis testen met de actie proefverkopen: Lees hier meer >


Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Kom vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of bel ons direct op 0573 400410.

makelaar in HoogeveenSamenwerking met Woonaccent   

Marieke Kok Makelaardij in Zutphen, Lochem e.o werkt samen met de landelijke branding & support organisatie Woonaccent. Hierdoor kan ik een unieke en uitgekiende marketingstrategie voor alle huizen realiseren. Bij Woonaccent maken verschillende makelaars gebruik van een team aan marketingspecialisten, waardoor alle woningen zowel online als offline optimaal gepromoot worden. Daarnaast wisselt Woonaccent veel kennis uit met makelaardijen door heel Nederland. 

woonaccent makelaars drenthe hoogeveen


Kennismaken? 

Eens vrijblijvend kennismaken met Marieke Kok? Dat kan! Maak dan een afspraak via het onderstaande formulier of bel Marieke direct op 0573 400410.
                    

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring