Mijn favorieten

Taxatie Zutphen, Lochem e.o

 


Taxatie van jouw huis in Zutphen-Lochem?

Er zijn tal van redenen waarom het verstandig of noodzakelijk kan zijn om jouw woning in de omgeving Zutphen te laten taxeren. De meest voorkomende reden is bij een hypotheekaanvraag, maar er zijn ook minder leuke redenen om de waarde van jouw huis vast te stellen, zoals een scheiding of bij overlijden van een naaste. Marieke Kok Makelaardij in Zutphen zorgt altijd voor een professionele taxatie.


Gecertificeerd taxateur

De meeste geldverstrekkers, zoals banken en hypotheekinstanties, eisen een valide taxatierapport. Valide betekent dat de taxatie is uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Hierdoor voldoet de taxatie aan bepaalde kwaliteitseisen opgesteld door een onafhankelijk validatie-instituut (zoals het NRVT en NWWI). 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en sta ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs). Hierdoor is een grondige en valide taxatie gegarandeerd. En dat voor een scherp tarief. Marieke Kok Makelaardij taxeert in een straal van 20 kilometer rondom haar vestiging. 

Maak gauw een afspraak via de button hieronder of bel mij direct op
0573 400410


huis taxeren hoogeveen

 


huis taxeren hoogeveenVeelgestelde vragen 

Kan ik ook een taxateur uit een andere regio inschakelen? 
Nee, dit is niet mogelijk. Geldverstrekkers eisen dat een makelaar/taxateur veel kennis heeft van de omgeving. Om dit te waarborgen mogen taxateurs enkel binnen een straal van 20 kilometer van hun vestiging taxeren.
 

Wat houdt een gevalideerd taxatierapport precies in?
Een valide taxatie is uitgevoerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut (bijv. het NWWI). Deze instituten bewaken de kwaliteit van taxatierapporten. Elk rapport wordt dan ook opgestuurd en gecontroleerd door een validatie-instituut zodat de waarde van een woning op een uniforme wijze wordt bepaald en fraude en fouten worden voorkomen.

 Taxatie inplannen?

Plan nu een afspraak in voor een taxatie via onderstaand formulier. Of bel direct op 0573 400410.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring